29 Ocak 2017

12:53
Şimşekleri kullanarak düşmanları elektrikle yok edin! Küçük bir alandaki bina ve birliklere zarar vermek için bu büyüyü düşman köyünde yapın.

Büyü fabrikasında açılan ilk büyü yıldırım büyüsüdür ve büyü fabrikasının inşası bittiğinde otomatik olarak açılır. Bu büyü kullanıldığında gökyüzünden birçok yıldırım yağar ve belirli bir çember içerisindeki (3,5 kare menzilli) alana rastgele olarak hasar verir. En çok hasar büyü bırakıldığında verilir.



Saldırı Stratejisi
Yaygın bir strateji, yıldırım büyüsünü kara iksir deposunun üzerinde, kolayca kara iksir çalmak için kullanmaktır. Düşmanın havan topu, sihirbaz kulesi ve hava savunmaları gibi güçlü birimlerini bu büyüyle etkisiz hale getirmek faydalı olacaktır. Aynı zamanda düşmanın klan kalesi içindeki birlikleri de bu yolla yok edilebilir.  Eğer %50lik bir yıkıma ulaşmak istiyorsanız, böyle bir durumda yıldırım büyüsü bir inşaatçı kulesini, barbar kral ve okçu kraliçenin altarlarını ve kışlaları yıkabilir.

İyi bir strateji, hava savunmalarını etkisiz hale getirmek için yıldırım büyülerini kullanmaktır. Fakat ikinci seviye bir hava savunmasını etkisiz hale getirmek için, tamamen geliştirilmiş 3 adet yıldırım büyüsü gerekmektedir. 5. seviye 6 adet yıldırım büyüsü, 4 veya daha düşük seviyeli bir köy binasını yıkabilir, ancak bu tavsiye edilen bir yöntem değildir.

Yıldırım büyüleri duvarlara da hasar verirler. Kullanıldıklarında, birlikleriniz çoğunlukla yarı canlı duvarlarla karşı karşıya gelirler. Eğer duvar düşük seviyeli bir duvarsa, yalnızca bu büyüyü kullanarak duvarlar arasında geçitler yaratabilirsiniz.

Diğer
Yıldırım büyüsünü oluşturmak 2 saat alıyordu ancak bir saate düşürüldü. 17 Nisan 2013 tarihinde yapılan güncellemede 30 dakikaya düşmüştür. Supercell, bu büyü hakkında bir tanıtım filmi yayınlamıştır.

Yıldırım büyüsünün hasarı her yükseltmede 30’ar 30’ar yükselir. Büyünün tamamlanması 2,4 saniye almaktadır. Güncel olarak binalara hasar verebilen tek büyüdür.

Yıldırım büyüsünün 1. seviye laboratuarda 2. seviyeye kadar yükseltilebilmesine rağmen, laboratuar ara yüzünde görülmemektedir. Yıldırım büyüsü, büyü fabrikası inşa edilene kadar laboratuar ara yüzünde görülmeyecektir. Bu da 5. seviye köy binasında gerçekleşir. Çoğu oyuncu, bu seviyeye kadar 3. seviye bir laboratuara sahiptir, bu yüzden büyü fabrikası inşa edildiğinde, ilk üç yükseltme mevcut olur.
Next
This is the most recent post.
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder